Jobba hos oss

Du passar bra in hos oss på Folksam om du är en öppen och driven person som ser möjligheter i förändring och utveckling samt förstår hur våra kunder tänker när de försäkrar allt de bryr sig om.

Se våra lediga jobb

Våra kärnvärden ger oss riktning

På Folksam har vi tydliga kärnvärden, de fungerar som en inre kompass för oss såväl som arbetsgivare och som arbetstagare. Värderingarna pekar ut riktningen i små och stora beslut i vår vardag.

Folksams kärnvärden:

  • Personliga - Vi sätter kunden i centrum. Vi är empatiska och positiva. Vi för en dialog både med kunden och med varandra.
  • Engagerade - Vi är aktiva och tar initiativ. Vi är lösningsinriktade och vi ser möjligheter.
  • Ansvarstagande - Vi håller löften. Vi är kunniga. Vi jobbar proaktivt och långsiktigt.

Utveckling och utbildning uppmuntras

Här på Folksam får du engagera dig och lyckas i det du gör. Du får utmana dig själv och kontinuerligt utveckla både dig och arbetet från bra till bättre. Vi värdesätter det du åstadkommer och tackar dig för välgjort arbete. Din arbetsinsats har stor betydelse i vårt jobb att skapa trygghet i en hållbar värld.

Vi uppmuntrar till utveckling och utbildning på olika sätt, både genom egen intern utbildning och genom möjligheter att delta i externa utbildningar. Du kan även avlägga försäkringsexamen (GFE) under arbetstid och du får tillgång till studiematerial via oss. Vi vill erbjuda dig en arbetsomgivning där du motiveras och lyckas prestera ditt bästa.

Arbetsvälmående

Medarbetarnas arbetsvälmående och hälsa är viktiga och vi har bra personalförmåner på Folksam. Välmående och gott humör stöder vi med mångsidig arbetshälsovård, sjukkostnadsförsäkring samt kultur- och motionssedlar.

Flexibel arbetsgivare

Folksam är en flexibel arbetsgivare och vår företagskultur möjliggör balans i livet. Vi har många intressanta yrkesroller och strukturer som stöttar våra medarbetares utveckling. Du möts av en familjär laganda där vi samarbetar för att hitta lösningar.

Språk och traditioner

Våra arbetsspråk är svenska och finska. Med djupa rötter och en lång historia bakom oss, värnar vi om gamla traditioner samtidigt som vi är ett modernt bolag som riktar blicken in i framtiden.