Folksam Arena

26.11.2015

Siuntion keskustaan urheilukentän ja vanhan hallin viereen nouseva uusi monitoimihalli vihitään käyttöön maaliskuussa 2016.

Monitoimihalli tulee tarjoamaan täysikokoisen kentän käsipallolle, salibandylle ja futsalille. Hallille haetaan käsipalloliiton hyväksyntä kansainvälisille otteluille ja tavoitteena on, että ensi vuonna hallissa pelattaisiin vähintään kolme kansainvälistä ottelua. Uudesta hallista hyötyvät myös muut urheilulajit, kuten jalkapallo ja salibandy, joille harjoitusaikojen saaminen on ollut haasteellista. Seudun yleisurheilijat voivat harjoitella hallin kahdella juoksuradalla talvisin.

– Haemme tukea myös suurelle näyttötaululle ja siirrettävälle esiintymislavalle, joka mahdollistaisi suurten kulttuuritapahtumien, kuten konserttien ja teatteriesitysten järjestämisen, toteaa Siuntion Monitoimihalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Patrik Flygar.

Harjakaisissa 25.11.2015 julkistettiin myös uuden hallin nimi. Folksamista tulee monitoimihallin pääsponsori ja hallin nimeksi tulee näin ollen Folksam Arena.

– Sitoudumme asiakkaillemme tärkeisiin hankkeisiin ja tuemme mielellämme paikallisia aloitteita, jotka muuttavat ja piristävät arkea kunnissa, joissa toimimme. Siksi päätimme tukea Siuntion Monitoimihallia, sanoo Folksamin jakelusta ja markkinoinnista vastaava johtaja Patrick Holm.