Folksamin uudet ajoneuvovakuutukset on lanseerattu

01.04.2017

Lanseeraamme 2.4 uuden liikennevakuutuksemme - nyt jopa 80 % bonuksella ja uudistetun Kaskovakuutuksemme - Maxikaskon.

Liikennevakuutuksen bonus nyt jopa 80 %

Uudessa liikennevakuutuksessa olemme nostaneet enimmäisbonuksen 80%:iin ja sen voi saavuttaa jo seitsemän vahingottoman ajovuoden jälkeen. Tämän lisäksi saat saman bonuksen kaikkiin autoihisi, kun otat vakuutukset samaan aikaan. Uusi bonusmalli koskee henkilöasiakkaita.

Uuteen liikennevakuutukseen kuuluvat myös seuraavat edut:

Liikennevakuutuksen aloitusbonus

Onko tämä ensimmäinen autosi? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia sinulle – uudet kuljettajat saavat 25 %:n aloitusbonuksen.

Bonusjärjestelmän Ohituskaista

Jokaisesta vahingottomasta vuodesta bonuksesi nousee 5 %:lla. Neljän vahingottoman ajovuoden jälkeen siirryt bonusjärjestelmän Ohituskaistalle, joka tarkoittaa, että bonus nousee 10 %:lla vuodessa. Ohituskaistan ansiosta voit saavuttaa enimmäisbonuksen jo seitsemässä vuodessa. Siten myös nuoret kuljettajat voivat saavuttaa enimmäisbonuksen nopeasti.

Bonusturva

Me Folksamilla emme halua rangaista hyviä kuljettajia yksittäisen vahingon perusteella. Siksi olemme ottaneet käyttöön bonusturvan, joka astuu voimaan heti, kun enimmäisbonus on saavutettu. Käyttämällä bonusturvaa bonus ei laske ensimmäisen vahingon jälkeen. Vahingon jälkeen bonusturva astuu uudestaan voimaan kahden vahingottoman vuoden ajon jälkeen.

Folksamin uusi kattava Maxikasko

Maxikasko on kattava turva henkilöautollesi ja suosittelemme sitä erityisesti sinulle, jolla on uusi auto. Maxikaskoon sisältyvät seuraavat uudet turvat: pysäköintiturva, luonninilmiövakuutus ja laajennettu lunastusturva. Voit myös lisätä Maxikaskoon sijaisautovakuutuksen.

Folksam haluaa myös ottaa askeleen ympäristöystävällisempään suuntaan, ja palkitsee vähäpäästöisien henkilöautojen omistajia 5 % alennuksella vapaaehtoisesta vakuutuksesta.

Pysäköintiturva

Pysäköintiturva korvaa vahingot, jotka ovat aiheutuneet siitä, että tuntematon ajoneuvo on törmännyt pysäköitynä olleeseen autoosi

Luonnonilmiövakuutus

Luonnonilmiövakuutus korvaa esimerkiksi rakeiden aiheuttamat lommot autossa tai tuulen takia auton päälle kaatuneen puun aiheuttamat vahingot. Vakuutus korvaa myös tulvan aiheuttamat vahingot auton ollessa pysäköitynä.

Laajennettu lunastusturva

Laajennettu lunastusturva sisältyy automaattisesti Maxikaskoon ja antaa paremman suojan vahinkotapauksissa, jotka korvataan lunastamalla. Saat kokonaan uuden auton, jos vahingoittunut auto on alle kolme vuotta vanha, sillä on ajettu enintään 60 000 km ja korjauskustannusten arvioidaan olevan yli 50 % uuden auton arvosta. Mikäli nämä kriteerit eivät täyty, mutta korjauskustannusten arvioidaan olevan yli 60 % auton käyvästä arvosta, auto lunastetaan siihen hintaan, mikä sillä oli välittömästi ennen vahinkoa korotettuna 30 %. 

Sijaisautovakuutus

Sijaisautovakuutus korvaa sijaisauton käytöstä aiheutuneet kustannukset, kun matka keskeytyy korvattavissa olevan vahingon tai teknisen vian takia.  Jos et tarvitse sijaisautoa, voit saada korvauksen myös päiväkorvauksena.

Onko sinulla jo ajoneuvovakuutus meillä?

Jos sinulla jo on voimassaoleva ajoneuvovakuutus meillä ja haluat vaihtaa uuteen vakuutukseen, voit tehdä sen lähettämällä viestin Folksamin Asiakasportaalin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.