Folksamin uusi ajoneuvotuote pian markkinoille

01.03.2017

Uusi liikennevakuutuslaki astui voimaan vuodenvaihteessa. Sen ansiosta vakuutuksenottajan vakuutus- ja vahinkohistoria voidaan nyt ottaa monipuolisemmin huomioon vakuutusten hinnoittelussa.

Meille on tärkeää se, mikä on tärkeää asiakkaillemme. Siksi olemme halunneet uudistaa koko ajoneuvovakuutuksen, jotta asiakkaamme voivat liikkua teillä turvallisin mielin. Yhtä aikaa uuden liikennevakuutuksemme kanssa tuomme markkinoille uuden kaskovakuutuksen, Maxikaskon. Maxikaskoon sisältyy uutta lisäturvaa, mutta hinnoittelussa otamme myös ympäristön huomioon.

Liikennevakuutukseen tuomme ainutlaatuisen Bonuksen Ohituskaistan. Lisäksi kaikki vahingottomat asiakkaat saavat huomattavan lähtöbonuksen. Se tarkoittaa, että liikennevakuutukseen voi kerryttää maksimibonuksen jo 7 vuodessa. Siten myös nuoret kuljettajat voivat saavuttaa maksimibonuksen pian.

Liikennevakuutuksen maksimibonus nousee 80 prosenttiin. Vahinkoja voi sattua kenelle tahansa meistä, ja sitä varten vakuutukset ovat olemassa. Folksamilla emme halua rangaista sinua yksittäisestä vahingosta. Siksi olemme kehittäneet bonusturvan, joka astuu automaattisesti voimaan, kun olet saavuttanut maksimibonuksen. Se merkitsee, ettei bonusprosenttisi alene ensimmäisestä vahingosta.

Jos otat kaikki vakuutukset yhtä aikaa, saat saman bonuksen kaikkiin vakuutuksiin. 

Folksam haluaa myös ottaa askeleen ympäristöystävällisempään suuntaan ja palkitsee vähäpäästöisten henkilöautojen omistajat antamalla alennusta vapaaehtoisesta vakuutuksesta.

Tuomme uudet ajoneuvotuotteet markkinoille keväällä 2017.