Suomen Paralympiakomitean ja Folksam Vahinkovakuutus Oy:n välinen yhteistyö jatkuu

20.02.2018

 Suomen Paralympiakomitean ja Folksam Vahinkovakuutus Oy:n välinen yhteistyö jatkuu kahden vuoden sopimuksella. Tämän myötä vuonna 2013 alkanut yhteistyö jatkuu aina vuoteen 2020 asti.

- Paralympiakomitean puolesta totean, että on ilo jatkaa meidän urheilijoita ja koko Paralympiakomiteaa erinomaisesti palvelevaa Folksam-yhteistyötä, joka perustuu yhteisille sitoutuneisuuden ja vastuullisuuden arvoille. Jatkossa haluamme tuoda kumppanuutemme aiempaa vahvemmin esille erilaisen viestinnän keinoin. Toivottavasti Para-kumppanuus omalta osaltaan voi toimia Folksamissa koko yritystä innostavana ja yhteenkuuluvuutta vahvistavana voimana, toteaa Tero Kuorikoski, pääsihteeri, Suomen Paralympiakomitea.

Tärkeänä osana yhteistyötä Folksam on vakuuttanut kaikki paralympiaurheilijat. Tämän yhteistyön tavoitteena on turvata paralympiaurheilijoille paras mahdollinen turva harjoituksissa, kisoissa sekä kisamatkoilla.

- Vaativien urheilijoiden vakuuttaminen on meille suuri positiivinen haaste ja olemme yhdessä paraurheilijoiden ja Paralympiakomitean kanssa yhdessä kehittäneet prosesseja kaikille osapuolille sopiviksi, jotta me kaikki voimme varmoin mielin jatkaa yhteistyötämme. On kunnia tukea hienoja urheilijoita ja ennen kaikkea mahtavia ihmisiä urallaan, sanoo Partick Holm, myynti- ja markkinointijohtaja, Folksam.

Suomen Paralympiakomitea

www.paralympia.fi    

www.facebook.com/Paralympiaurheilu/      

www.twitter.com/FinnParalympic/    

www.instagram.com/finnparalympic/     

 

Folksam Vahinkovakuutus Oy

www.folksam.fi

www.facebook.com/FolksamFI/

www.twitter.com/Folksamfinland   

www.instagram.com/folksamfinland