Terrori-isku Tukholmassa 7.4.2017

10.04.2017

Perjantaina 7.4.2017 kohdistui Tukholmaan isku joka vaati ainakin 4 ihmisen hengen ja useita loukkaantuneita. Isku on koskettanut meitä voimakkaasti, monella on alueella sukulaisia ja ystäviä, niin matkoilla kuin pysyvästi asuvia. Tukholma on myös yksi Folksamin asiakkaiden suosituimmista matkakohteista.

Tukholmassa tapahtuneen iskun johdosta Folksam on päättänyt korvata normaaleista matkavakuutusehdoista poiketen myös kohtuulliset lisäkustannukset (esim. kustannukset uusista lento-, juna-, bussi tai laivalipuista) jotka ovat aiheutuneet turvallisen kotimatkan järjestämisestä Tukholman alueelta Suomeen 7.4-10.4.2017 välisenä aikana. Matkavakuutus korvaa myös normaalien ehtojen mukaisesti 50% mahdollisista ylimääräisistä yöpymiskustannuksista jotka ovat aiheutuneet lento-, juna-, bussi- tai laivamatkan peruuntumisesta tai myöhästymisestä alueella vallinneesta tilanteesta johtuen. Maksimaalinen aika jolta yöpymiskustannukset korvataan on 2 vuorokautta.

Mikäli sinulle on aiheutunut ylimääräisiä kustannuksia, haet helpoiten korvausta folksam.fi sivuston kautta, ilmoita vahingosta

Lisätietoja saat myös meidän korvauspalvelusta numerosta 010 550 2530