Bonusta vahingottomasta ajosta

Useimmat liikenne- ja kaskovakuutuksemme oikeuttavat bonukseen.

Vakuutuksen bonus nousee, kun ajat vahingoitta. Siten saat vakuutuksen halvemmalla. Jos tapahtuu vahinko, johon olet itse syyllinen, bonus alenee.

Liikennevakuutuksen bonus jopa 80 %

Olemme uudistaneet liikennevakuutuksemme. Uudessa liikennevakuutuksessa enimmäisbonus on 80 % ja sen voi saavuttaa seitsemässä vuodessa. Tämän lisäksi saat saman bonuksen kaikkiin autoihin, kun otat vakuutukset samaan aikaan. Onko tämä ensimmäinen autosi? Uudet kuljettajat saavat nyt 25 %:n aloitusbonuksen.

Lue lisää liikennevakuutuksen ja Kaskon bonuksesta alla olevista taulukoista.

Liikennevakuutuksen bonus

  • Uuden kuljettajan aloitusbonus on 25 %.
  • Bonus nousee jokaiselta vahingottomalta vuodelta 5 %. Neljän peräkkäisen vahingottoman vuoden jälkeen siirryt bonusjärjestelmän Ohituskaistalle, ja bonuksesi nousee 10 % vuodessa.
  • Bonusturva astuu heti voimaan, kun saavutat enimmäisbonuksen. Se tarkoittaa, ettei bonuksesi alene ensimmäisen vahingon perusteella. Bonusturva astuu uudestaan voimaan kahden vahingottoman ajovuoden jälkeen.

Kaskovakuutuksen bonus

  • Jos olet valinnut kolarivakuutukseen 150 euron omavastuun, vakuutus oikeuttaa useimmiten bonukseen.
  • Henkilöauton Maxikaskoon ja Kaskoon saat heti 70 % aloitusbonuksen.
  • Jokaisesta kolarivakuutuksesta korvatusta vahingosta bonus alenee 20 %. Sen jälkeen se nousee 10 % jokaiselta vahingottomalta vuodelta.

Jos sinulla on jo ajoneuvovakuutus Folksamissa mutta haluat vaihtaa uuteen vakuutukseen, voit tehdä sen lähettämällä viestin Folksamin Asiakasportaalin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.