Folksamin laaja kotivakuutus kaikelle, mikä kodissasi on sinulle tärkeää.

Folksamin Kotivakuutus on kattava vakuutusratkaisu, joka antaa sinulle turvaa, jos jotain odottamatonta tapahtuu kotonasi, itsellesi tai jollekulle perheenjäsenellesi. Voit itse valita, mitä haluat kotivakuutuksesi kattavan. Vakuutuksen hinta heijastaa sinun vakuutustarvettasi.

Omaisuusvakuutus kodin irtaimistolle ja rakennuksille

Jos asut kerrostalossa tai rivitalossa, riittää useimmiten, että vakuutat tavarasi eli kotisi irtaimiston. Jos taas asut omakotitalossa, sinun tulee vakuuttaa myös talo ja muut mahdolliset tontilla olevat rakennukset, kuten autotalli ja vaja. Voit myös vakuuttaa kesämökkisi tai vapaa-ajanasuntosi samalla kotivakuutuksella kuin kotisi. Lue lisää omaisuusvakuutuksesta

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus sisältyvät aina

Kotivakuutukseen sisältyy aina vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Vastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahingot, jotka varomattomuudesta aiheutat muille ja joista olet voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvelvollinen. Vastuuvahinko voi syntyä esimerkiksi siten, että pyöräilet liikennesääntöjen vastaisesti ja törmäät jalankulkijaan, joka loukkaantuu.

Oikeusturvavakuutus korvaa välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut, jotka aiheutuvat riita-, rikos- tai hakemusasioista, joita voidaan käsitellä suomalaisessa käräjäoikeudessa. Kyse voi olla esimerkiksi testamentin moitteesta tai asuntokauppaan liittyvästä riidasta.

Folksam on Suomen ainoa vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kotivakuutukseen liitettävän henkilöllisyysvarkausvakuutuksen.

Lisäturvavakuutukset itsellesi ja perheellesi

Voit kätevästi täydentää Kotivakuutusta erilaisilla lisäturvavakuutuksilla itsellesi ja perheellesi. Henkilö-, matka- ja eläinvakuutukset on usein edullisempaa liittää kotivakuutukseen kuin ottaa erikseen.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme turvaa sinut koko vapaa-aikanasi. Lapset ja alle 20-vuotiaat nuoret ovat vakuutettuja vuorokauden ympäri. Vakuutus on voimassa koko maailmassa ilman omavastuuta.

Sairauskuluvakuutus 

Sairauskuluvakuutus antaa taloudellista turvaa, jos sairastut itse tai jos joku perheenjäsenesi sairastuu. Voit itse valita hoitolaitoksen tai lääkärin ja saat siten nopeasti tarvitsemasi hoidon.

Lapsivakuutus

Haluamme, että lapsesi saa parhaan mahdollisen hoidon. Voit itse valita hoitolaitoksen tai lääkärin niin että lapsesi saa nopeasti tarvitsemansa hoidon.

Vauvavakuutus -Vakuutusvaraus syntyvälle lapselle 

Jos jo raskauden aikana otat vakuutusvarauksen syntyvälle lapselle, on lapsesi vakuutettu ilman rajoituksia heti syntymästä alkaen. Se tarkoittaa, että vakuutus kattaa sekä synnynnäisistä että myöhemmin puhkeavista sairauksista aiheutuvat kulut.

Matkavakuutus 

Tapaturma tai sairaus voi helposti pilata loman. Matkustajavakuutuksemme turvin voit nopeasti saada tarvitsemasi lääkärinhoidon paikan päällä. Ota myös matkatavaravakuutus, joka korvaa, jos matkatavaroillesi tapahtuu jotain ikävää.

Koiravakuutus ja kissavakuutus 

Nelijalkaisetkin perheenjäsenet voivat myös sairastua tai joutua tapaturmaan. Koira- ja kissavakuutuksemme turvin voit varmistua siitä, että kotieläimesi saa parhaan eläinlääketieteellisen hoidon.