Voit kätevästi täydentää kotivakuutusta erilaisilla lisäturvavakuutuksilla itsellesi ja perheellesi. Henkilö-, matka- ja eläinvakuutukset on usein edullisempaa liittää kotivakuutukseen kuin ottaa erikseen.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme turvaa sinut koko vapaa-aikanasi. Lapset ja alle 20-vuotiaat nuoret ovat vakuutettuja vuorokauden ympäri. Vakuutus on voimassa koko maailmassa ilman omavastuuta.

Sairauskuluvakuutus 

Sairauskuluvakuutus antaa taloudellista turvaa, jos sairastut itse tai jos joku perheenjäsenesi sairastuu. Voit itse valita hoitolaitoksen tai lääkärin ja saat siten nopeasti tarvitsemasi hoidon.

Lapsivakuutus

Haluamme, että lapsesi saa parhaan mahdollisen hoidon. Voit itse valita hoitolaitoksen tai lääkärin niin että lapsesi saa nopeasti tarvitsemansa hoidon.

Vauvavakuutus - Vakuutusvaraus syntyvälle lapselle 

Jos jo raskauden aikana otat vakuutusvarauksen syntyvälle lapselle, on lapsesi vakuutettu ilman rajoituksia heti syntymästä alkaen. Se tarkoittaa, että vakuutus kattaa sekä synnynnäisistä että myöhemmin puhkeavista sairauksista aiheutuvat kulut.

Matkavakuutus 

Tapaturma tai sairaus voi helposti pilata loman. Matkustajavakuutuksemme turvin voit nopeasti saada tarvitsemasi lääkärinhoidon paikan päällä. Ota myös matkatavaravakuutus, joka korvaa, jos matkatavaroillesi tapahtuu jotain ikävää.

Koiravakuutus ja kissavakuutus 

Nelijalkaisetkin perheenjäsenet voivat myös sairastua tai joutua tapaturmaan. Koira- ja kissavakuutuksemme turvin voit varmistua siitä, että kotieläimesi saa parhaan eläinlääketieteellisen hoidon.