Pienillä lapsilla on usein tulehdussairauksia, iho-ongelmia tai allergioita. Jos lapsesi sairastuu, tärkeintä on saada hänelle hoitoa nopeasti ja kätevästi.

Lasten ja nuorten sairauskuluvakuutus korvaa sekä tapaturmasta että sairaudesta aiheutuvat hoitokulut. Kun otat sairauskuluvakuutuksen, voitte hakeutua haluamallenne lääkärille ilman huolta kustannuksista. Voit ottaa vakuutuksen erillisenä tai edullisempaan hintaan kotivakuutuksen lisäturvana.

Sairauden hoitokuluja korvataan enintään 50 000 euroa vakuutuksen voimassaoloaikana. Korvauksista vähennetään 125 euron omavastuu kalenterivuotta kohden. Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta ja tapaturmaa kohden korvataan enintään valitsemasi korvausmäärä. Vakuutus on voimassa vuorokauden ympäri kaikkialla maailmassa myös kilpaurheilussa 17 vuoden ikään asti.

Lapsivakuutus kattaa

  • Sairaudesta ja tapaturmasta aiheutuvat hoitokulut
  • Tapaturmasta aiheutuvan pysyvän haitan ja kuolemantapauksen
  • Lääkärinpalkkiot, lääkärin määräämät tutkimukset, toimenpiteet ja lääkkeet

Lapsivakuutus ei kata

  • Terveystarkastuksia tai ennalta ehkäisevää hoitoa
  • Terapiaa, kuten toiminta- tai puheterapiaa
  • Näöntarkastuksia, kun kyse on taittovirheestä tai näön heikkenemisestä

Kotivakuutuksen lisäturva tai erillinen vakuutus

Edullisin vaihtoehto on ottaa lapsi- ja nuorisovakuutus kotivakuutuksen lisäturvana. Lue lisää Kotivakuutuksesta

Voit myös ottaa lapsi- ja nuorisovakuutuksen erillisenä vakuutuksena. Alta löydät hakemuksen ja terveysselvityksen, jotka voit lähettää meille ottaaksesi vakuutuksen. Liitä mukaan neuvolakortin kopio, jos lapsi on alle 7-vuotias.

Erillisen lapsivakuutuksen hinnat

Ikä Vakuutusmaksu
0-2 vuotta 458 €
3-5 vuotta 350 €
6-9 vuotta 256 €
10-13 vuotta 223 €
14-17 vuotta 229 €

Vauvavakuutus

Voit ottaa lapsivakuutuksen jo raskauden aikana. Silloin vakuutus astuu voimaan ilman yksilöllisiä rajoituksia, kun vauva syntyy.