Folksamin moottoripyörävakuutus koostuu Kasko- ja liikennevakuutuksesta sinun ja muiden teillä liikkuvien turvaksi. 

Moottoripyörän ajokausivakuutus

Moottoripyöräsesonki vaihtelee paljonkin säiden mukaan. Tehdäksemme asian sinulle niin helpoksi kuin mahdollista, tarjoamme ajokausivakuutuksen, jonka hinnassa jo olemme ottaneet huomioon sen, ettei moottoripyörä ole käytössä talvisaikaan. Siten voit ajaa kätevästi silloin kun haluat ja sää sallii, etkä joudu ilmoittamaan milloin aloitat tai lopetat ajokautesi.

Liikennevakuutus

Suomessa liikennevakuutus on lakisääteinen, ja siksi kaikilla moottoriajoneuvoilla on oltava liikennevakuutus. Liikennevakuutus on siis vähimmäisvaatimus, kun vakuutat moottoripyöräsi.

Liikennebonus moottoripyörille

  • Enimmäisbonus 80 % jopa 7 vuodessa.
  • Bonusturva astuu voimaan heti, kun enimmäisbonus on saavutettu. Bonusturvan ansiosta bonuksesi ei alene ensimmäisen vahingon perusteella.
  • Sama bonus useampaan moottoripyörään, kun vakuutukset otetaan samaan aikaan.

Kasko ja vapaaehtoinen autovakuutus

Koska liikennevakuutus ei korvaa oman moottoripyörän vaurioita, suosittelemme, että täydennät liikennevakuutusta vapaaehtoisella autovakuutuksella, joka myös korvaa jos varusteesi, kuten kypärä ja ajovaatteet, vahingoittuvat käytössä.

Moottoripyörille meillä on tarjolla kaksi vakuutusvaihtoehtoa; halvimman palo- ja varkausvakuutuksen voi ottaa vanhemmille moottoripyörille. Uudemmille moottoripyörille suosittelemme kattavampaa Superkaskovakuutusta. Superkaskovakuutukseen saat heti 70 % aloitusbonuksen.

Vakuutus myönnetään korkeintaan 20 vuotta vanhoille moottoripyörille. 

Laske ja osta

Moottoripyörän vakuutusvaihtoehdot

Suoja:

Superkasko

Palo & varkaus

Keskeytysvakuutus

lisäturvana

-

Törmäys

sisältyy

-

Ojaanajo hirvieläintä väistettäessä

sisältyy

-

Ilkivalta

sisältyy

-

Hirvitörmäys

sisältyy

sisältyy

Palo

sisältyy sisältyy

Murto ja varkaus

sisältyy sisältyy

Oikeusturva

sisältyy sisältyy

Autopalvelu

sisältyy

sisältyy

Vakuutusturvan kuvaus

Keskeytysvakuutus

Keskeytysvakuutuksesta maksetaan päiväkorvaus menetetyiltä ajoneuvon käyttöpäiviltä sen ollessa korjaamolla toisen korvattavan vahingon vuoksi.

Törmäys

Törmäysvakuutus korvaa ajoneuvollesi välittömästi aiheutuneet vahingot, joiden syynä on törmäys, tieltä suistuminen tai muu äkillinen ulkoinen tapahtuma.

Ojaanajovakuutus hirvieläintä väistettäessä

Ojaanajovakuutus korvaa vahingot, joiden syynä on tieltä suistuminen hirveä, peuraa tai poroa väistettäessä taajama-alueen ulkopuolella.

Ilkivalta

Ilkivaltavakuutus korvaa vahingot, jotka joku tahallisesti aiheuttaa ajoneuvolle ilman selkeää tarkoitusta esimerkiksi murtautua siihen.

Hirvivahinko

Hirvivahinkovakuutus korvaa hirveen, peuraan tai poroon törmäämisestä välittömästi aiheutuneet vahingot. Vakuutus ei kuitenkaan korvaa vahinkoja, jotka aiheutuvat hirveä, peuraa tai poroa väistettäessä

Tulipalo

Palovakuutus korvaa ajoneuvolle aiheutuneet palovahingot, joiden syynä on irtipäässyt tuli tai suora salamanisku ajoneuvoon.

Varkaus ja murto

Varkaus- ja murtovakuutus korvaa, jos ajoneuvo varastetaan tai jos joku murtautuu siihen tai vahingoittaa sitä murtoyrityksen yhteydessä.

Oikeusturva

Oikeusturvavakuutus korvaa lakimiehen avusta aiheutuvia kustannuksia vakuutettuun ajoneuvoon liittyvissä riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Autopalvelu

Autopalveluvakuutus korvaa auton hinauksen lähimmälle korjaamolle, jos matkanteko keskeytyy esimerkiksi liikenneonnettomuuden tai moottorivian vuoksi. Folksamin hätäpalvelusta saat apua vuorokauden ympäri, jos tarvitset hinausta. Turva on voimassa ilman omavastuuta.