Töihin meille

Sovit hyvin joukkoomme Folksamiin, jos olet avoin ja osaava, näet mahdollisuuksia muutoksessa ja kehityksessä ja ymmärrät, miten asiakkaamme ajattelevat vakuuttaessaan kaiken, mikä heille on tärkeää.

Avoimet työpaikat

Ydinarvomme näyttävät suunnan

Folksamissa meillä on selkeät ydinarvot, jotka toimivat myös työnantajan sisäisenä kompassina. Arvot osoittavat suunnan sekä pienille että suurille päätöksille, joita arjessamme teemme.

 Folksamilla me olemme:

  • Henkilökohtaisia - Meille asiakas on keskipiste. Olemme empaattisia ja myönteisiä. Me käymme vuoropuhelua sekä asiakkaan että toistemme kanssa.
  • Sitoutuneita – Olemme aktiivisia ja aloitteellisia. Olemme ratkaisukeskeisiä ja näemme mahdollisuuksia.
  • Vastuullisia – Me pidämme lupauksemme. Olemme osaavia. Työskentelemme proaktiivisesti ja pitkäjänteisesti.

Kannustamme kehittymään ja kouluttautumaan

Meillä Folksamissa saat innostua työstäsi ja onnistua siinä. Saat haastaa itsesi ja kehittää sekä itseäsi että työtäsi jatkuvasti hyvästä vielä paremmaksi. Me arvostamme saavutuksiasi ja kiitämme sinua hyvin tehdystä työstä. Työpanoksellasi on suuri merkitys, kun yhdessä luomme turvallisuutta kestävään maailmaan.

Kannustamme kehitystä ja kouluttautumista eri tavoin, sekä oman sisäisen koulutuksen kautta että mahdollisuuksilla osallistua ulkoisiin koulutuksiin. Voit myös suorittaa vakuutustutkinnon (VTS) työaikana ja saat opiskelumateriaalin käyttöösi kauttamme. Haluamme tarjota sinulle motivoivan työympäristön, jossa pystyt parhaisiin suorituksiisi.  

Työhyvinvointi

Työntekijöiden työhyvinvointi ja terveys ovat tärkeitä. Folksamissa meillä on hyvät henkilöstöedut. Hyvinvointia ja hyvää mieltä tuemme monipuolisella työterveyshuollolla, sairauskuluvakuutuksella ja kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Joustava työnantaja

Folksam on joustava työnantaja jonka yrityskulttuuri mahdollistaa tasapainon elämässä. Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät kannustavat kasvuun ja kehitykseen. Meillä vallitsee kotoisa yhteishenki jossa yhdessä teemme töitä löytääksemme parhaat ratkaisut eri tilanteisiin.

Kieli ja perinteet

Työkielemme ovat ruotsi ja suomi. Koska meillä on syvät juuret ja pitkä historia, pidämme arvossa vanhoja perinteitä samalla kun olemme moderni yhtiö, joka katsoo tulevaisuuteen.