Avoimet työpaikat

Mukavaa, että olet kiinnostunut Folksamista työnantajana- Otamme vastaan kaikki hakemukset sähköisesti rekrytointijärjestelmämme kautta. Siten varmistamme sujuvan rekrytointiprosessin ja hakemuksesi luottamuksellisen käsittelyn.

Alla olevan linkin kautta näet meillä tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Klikkaa työtä, josta olet kiinnostunut, niin saat lisätietoja ja voit lähettää hakemuksesi. Tee hakemus viimeistään viimeisenä hakupäivänä. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen linkin kautta.

Jos haluat sähköpostitse tiedon uusista avoimista työpaikoista, rekisteröi sähköpostiosoitteesi työpaikkavahdin kautta.

 

Avoimet työpaikat ja hakemus

 

Rekrytointiprosessi

Teemme kaikki rekrytoinnit asianomaisen esimiehen ja HR-toiminnon yhteistyönä. Meille on tärkeää löytää oikea henkilö oikeaan työhön. Siksi arvioimme sekä osaamistasi että henkilökohtaisia ominaisuuksiasi.

1. Hakemuksesi

Voit hakea avoinna olevaa työpaikkaa tai lähettää avoimen hakemuksen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä hakemukseen henkilökohtainen kirje ja CV.

2. Valintamenettely

Käytyämme hakemukset läpi, otamme yhteyttä sopivimpiin hakijoihin ja kutsumme heidät haastatteluun. Tarkistamme suosituksesi ainoastaan sinun suostumuksellasi. Emme tutki sosiaalisen median profiilejasi sinun tietämättäsi tai ilman sinun lupaasi.

3. Haastattelu

Rekrytointiprosessin aikana voit saada kutsun useampaan haastatteluun, joissa tapaat esimiehen ja/tai HR-edustajan Haastattelun aikana arvioimme sinua hakijana ja sitä, miten juuri sinä sopisit työtehtävään ja yhtiöömme. Haastattelussa sinulla on samalla mahdollisuus esittää kysymyksiä ja selvittää, olemmeko me sinulle oikea työnantaja.

4. Työtarjous

Haastattelun jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja kerromme, tarjoammeko työpaikkaa sinulle.

Pidämme yhteyttä sinuun sähköpostitse ja puhelimitse. Otamme yhteyttä kaikkiin hakijoihin viimeistään kun rekrytointiprosessi on viety loppuun

Tietosuoja ja hakemusten käsittely

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme lakia ja hyvää henkilöstöhallintotapaa.

Avoimet hakemukset säilyvät tietokannassamme korkeintaan 6 kuukautta.

Rekisteriseloste