Folksamin yhteistyöt ja kumppanuudet

Yhteistyö ja kumppanuudet

Kehitämme yhdessä kumppaniemme kanssa yhteistyömuodon, joka parhaiten sopii molempien osapuolten toimintaan.

Yhteistyö Folksam Vahinkovakuutuksen kanssa merkitsee kumppaneillemme mahdollisuutta täydentää palvelutarjontaansa asiakkailleen tai jäsenilleen sopivilla vakuutusratkaisuilla. Samalla Folksamin tavoitteena on, että palvelumme ovat helposti asiakkaiden saatavilla eri puolilla maata.

Sponsoriyhteistyömme lähtökohtana on Folksamin strategia, tavoitteet ja prioriteetit.

Aktia

Yhteistyössä Aktian kanssa Folksam palvelee Aktian yritysasiakkaita kaikissa vahinkovakuutusasioissa.

Ålandsbanken

Yhteistyössä Ålandsbankenin kanssa Folksam palvelee Ålandsbankenin asiakkaita kaikissa vahinkovakuutusasioissa. Yhteistyön piiriin kuuluvat pankin Suomen mantereella sijaitsevat konttorit. Jos olet Ålandsbankenin asiakas, saat lisätietoja asiakasvastaavaltasi Ålandsbankenilla.

Handelsbanken

Yhteistyössä Handelsbankenin kanssa Folksam palvelee Handelsbankenin asiakkaita kaikissa vahinkovakuutusasioissa. Jos olet Handelsbankenin asiakas, saat lisätietoja palveluneuvojaltasi Handelsbankenista.

Veritas

Folksamin työeläkevakuutuskumppanina toimii Veritas Eläkevakuutus. 

Veritas Eläkevakuutus kuuluu Suomen vanhimpiin edelleen toimiviin vakuutusyhtiöihin. Nykyään erikoisalat ovat työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteiset työeläkevakuutukset.

Autovakuutusasiamiehet

Meillä on maan kattava asiamiesverkosto, johon kuuluu sekä autoliikkeitä että katsastuskonttoreita. Niissä voi ottaa Folksamin liikenne- ja autovakuutuksia.

Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea

Sekä Suomen Olympiakomitea että Suomen Paralympiakomitea ovat valinneet Folksam Vahinkovakuutusyhtiön viralliseksi vakuutuskumppanikseen. Yhteistyö merkitsee muun muassa, että komiteat ovat vakuuttaneet olympiaurheilijat Folksamissa.