Vakuutusvaihtoehtomme vaihtelevat ajoneuvolajin mukaan. Kun valitset kuinka kattavan vakuutuksen otat ajoneuvollesi, sinun tulee huomioida ajoneuvon kunto ja ikä, mutta myös yrityksesi tarpeet sekä miten riippuvainen olet autostasi.

Liikennevakuutus

Suomessa liikennevakuutus on lakisääteinen, ja siksi kaikilla moottoriajoneuvoilla on oltava liikennevakuutus. Lue lisää Liikennevakuutuksesta

Kasko ja vapaaehtoinen autovakuutus

Koska liikennevakuutus ei korvaa oman auton vaurioita, suosittelemme, että täydennät liikennevakuutusta vapaaehtoisella autovakuutuksella.

Henkilöautoille meillä on tarjolla neljä vakuutusvaihtoehtoa, joiden kattavuus ja hinta vaihtelevat. Halvimman palo- ja varkausvakuutuksen voi ottaa vanhemmille autoille. Uudemmille autoille suosittelemme kattavampaa Kaskovakuutusta. Lue lisää vapaaehtoisesta autovakuutuksesta

Ajoneuvovakuutuksien bonus ja omavastuu

Jos valitset 150 euron omavastuun törmäysturvaan, voit ansaita bonuksia useimmista Kaskovakuutuksistamme. Henkilöauton Maxikaskoon ja Kaskoon saat heti 70 % aloitusbonuksen.

Jos yrityksesi on halukas ottamaan hieman suuremman riskin, voit ottaa Kaskovakuutuksen, joka ei oikeuta bonukseen ja jonka kolarivakuutuksen omavastuu on vähän suurempi. Sillä tavoin saat edullisemman hinnan, joka pysyy samana, jos vahinkoja tapahtuu.